Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyeptegla

    tag

    Sziasztok

    Elég hosszan olvasgattam ezt a topicot, mert füles vásárlás előtt álltam. Hozzáteszem nem csak rátok támaszkodtam, hanem sok tesztet is elolvastam mielőtt döntöttem.

    Számomra, mivel az első olyan fülest vettem, amit utcán hallgatok, nagyon fontos volt az izoláció, és nem mellékesen a megfelelő hangminőség, megfelelő áron. Nem akartam elsőre sok pénzt elkölteni egy számomra ismeretlen termékre.

    Természetesen eszembe se jutott a 20 k feletti, nem kifejezetten hétköznapi használatra tervezett ( hanem inkább MUNKAESZKÖZ, ami a nevükben is benne van, mivel fülmonitornak hívják őket) eszközök közt keresgélni, mert azért a mindennapi használatot eléggé megsínyli mindegyik.

    Hosszas keresgélés után, rátaláltam egy Skullcandy Ink'd, fekete fülesre 3200 forintért, mikrofonos változatban,
    amitől először megijedtem, mert nem telefonhoz használom, de nem volt vele gond, és legalább gyorsan megtalálom a bal oldalt :) :)

    Egy hónapja használom, azt kell hogy mondjam nagy megelégedéssel. Kicsit sok a mély, de én így szeretem.

    Ennyi pénzért szerintem jobbat nem nagyon találtam volna. Hogy meddig fog tartani, még nem tudom, majd vigyázok rá.

    Következőre már bátrabban fogok vásárolni in ear fülest, és már ki is néztem, szerintem nem nagyon fogok mellényúlni: Nakamichi NEP-E100

    Nem a legolcsóbb, de a gyártó neve garancia a megfelelő hangzásra.

    Ami pedig egy teljesen magánvélemény, ha kértem volna a fórumból segítséget, biztos nem Adammkaa-t kérdeztem volna, mert hozzáértése a nullával egyenlő.

Új hozzászólás Aktív témák