Új hozzászólás Aktív témák

  • Szdn89

    csendes tag

    A másik dolog pedig, hogy nem rég sikerült szert tennem egy Vsonic GR02bass-ra, egy MEE Sp51-re és egy jóárasított Klipsch s4-re. Mivel az eddigi Xears td4-esem egyik fele meghalt, így csak fél füllel tudtam referenciaként hallgatni (haszna nem sok volt).
    Próbálgattam összehasonlítani őket és nagyjából ez a kép alakult ki róluk:
    Az MEElectronic SP51-es 3 változtatható fülesvéggel (ami a basszust szabályozza) elképesztő milyen basszusra képes (talán már túl sokra is), én a közepes csavaróval találtam a legjobbnak. Közép és magas tartományoknál kicsit szegényes (biztos mivel a mély tartományra koncentráltak a készítésnél), akárcsak részletességben. Basszusban jó, egyébként egy átlagos füles.
    A Vsonic gr02 meglepetést okozott, maximálisan elégedett vagyok a hangjával, nekem nagyon megtetszett. Annyi fülbogyót adnak hozzá, csak kár hogy kb azzal szól legjobban amelyik alapból rajta van. A 45fokos csatlakozó jó ötlet, a füles házánál lévő csatlakozás is strapabírónak tűnik, jól megépített az biztos.
    Részletes, bár egy kicsit mintha V kiemeléssel operálna a füles. Mélyek rendben, elég ütősek, nekem tetszett, bejáratás után előtérbe jöttek. Mikor kivettem a dobozból talán szegényesebb volt. Közepe rendben, részletesen tálalja a zenét. Magasa a v kiemelés miatt talán egy kicsit jobban előtérbe kerül mint kellene, de egyáltalán nem zavaró mértékben.
    Klipsch s4 pedig inkább csalódás volt. Szó se róla, jó füles, közép és mélynél nagyon rendben van, magasa kicsit vérszegényebb, de egyben van a füles. Bár amennyi pénzért ezt árulják, őszintén én többet várnék. Mondjuk jól néz ki, ez az ovális fülbogyó és hangvetőcső is jó, de mégsem azt a hangot adja amit ennyi pénzért már elvárnék. Rendben volt a hangja, de nem egy Xears. Amennyiért én hozzájutottam nekem megérte, de nagyjából ennyi. A tartóssági gondok miatt ha tényleg igazak akkor meg pláne, nekem sem tűntek a csatlakozásai nagyon hosszú életűnek.
    Ezek szubjektív vélemények, bocsi hogy kicsit hosszúra sikerültek. Ha bármi kérdés van, szívesen válaszolok. Illetve ha valakit érdekel, meghallgatná ezek egyikét akkor Budapesten megbeszélés alapján nagy örömmel a rendelkezésére bocsátom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák