Új hozzászólás Aktív témák

  • blackmajesty

    aktív tag

    válasz Tybe3e #31148 üzenetére

    Szerintem azt a Denont felejtsd el, abban szinte csak mély van. Na jó, talán nem ennyire súlyos a helyzet, de hogy mélytúlsúlyos az biztos, és nagyon sötét is a hangzása. Legalábbis ha kicsit is hasonlít a hangja a C360-éra, de ebben nem vagyok biztos. Nekem amikor megvettem még tetszett, de utána kipróbáltam egy Brainwavz Alpha-t, ami kb 3000 ft volt ( a denon meg 15ezer), és sokkal szebben, tisztábban szólt. Nem hiszem, hogy a 2 denon között annyira nagy lenne a különbség. Hogy pozitívumot is mondjak róla, nagyon kényelmes, eddig nem volt a fülemben kényelmesebb füles.

    Szerintem 10k körül a Soundmagic E30-at, vagy E10-et ajánlanák neked. Én egyiket sem ismerem sajna, de ez szokott ennyiért menni ha kell a sok mély. Esetleg a Brainwavz M4, bár nekem kicsit száraz volt, és fárasztó sokszor, de én mást szeretek, mint kiderült. :)

    (#31189) mrkorooo: Sportolásra amúgy a Meelectronic M6-ot, vagy S6-ot (ha kell a több kiegészítő, amit hozzá csomagolnak, amúgy kb ugyanaz lehet, mint az M6) szokták ajánlani, de hogy az kényelmes-e neked, nem tudhatom. Az lenne az igazi, ha ki tudnád próbálni mindkettőt, vagy legalább valamelyiket, és akkor előrébb lennél.

Új hozzászólás Aktív témák