Új hozzászólás Aktív témák

  • dzsefi

    csendes tag

    köszönöm a válaszokat, miközben a neten keresgéltem én is hasonló döntésre jutottam, a shure lehet hogy mégsem lenne olyan jó választás, azért a 43 ezer forint túlságosan húzós lenne, és annyira nem dicsérik sehol sem.
    viszont: eBayen találtam UE super.fi 5 prót 110 dollárért, postaköltséggel együtt is kijön 25-26 ezerből, és a shure-nál lényegesen "elitebb" (minőségibb?) kategória kis túlzással fele áron. Eredeti fogy.ára 250 pénz, Amazon.com 140ért adja, persze magyar szállítás nélükl, úgyhogy a 110es ár szerintem még hihető, nem kell a hamisítástól tartani. persze ki tudja, de a hapi 2002 óta árul, 99.3% pozitív értékeléssel.
    az, hogy kicsit több a mélyhang, engem nem zavar, a sony ex71-et is szeretem. az tetszik hogy a q-jayshez és hasonlókhoz méltóan, ebben is két driver van, adnak hozzá egy rakat extrát, és rosszat nemigen hallottam róla. mondjuk az igaz, hogy úgy néz ki mint két fehér bébirépa :) (bár nem feltűnöbb mint egy sima earbud szerintem, max a kisebb méretű in-earekhez képest néz ki böhömnek)

    [rivjú 1]
    [rivjú 2]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák