Új hozzászólás Aktív témák

  • Narakh

    senior tag

    válasz Blizzardking #37015 üzenetére

    Volt szerencsém hallani VSD1-et és GR06-ot egymás után. Akinek utóbbit semmilyen módszerrel, bogyóval nem sikerült a fülébe biggyesztenie, az én voltam. :U Ez önmagában megpecsételte a véleményemet, de amennyit a fél fülre foghíjas beillesztéssel hallottam, az az én ízlésemet annyira amúgy sem győzte meg.
    Olcsó fülesekhez szokott a hallásom, talán pont ezért feküdt inkább a VSD1 V-kiemelt hangképe. Azon felül, hogy bármikor egy pillanat alatt hibátlanul behelyeztem, a hangja valahogy úgy alapvetően...kellemes, talán ez a legjobb szó. Van benne mély rendesen, de nem zavaró vagy fárasztó módon. A magas itt-ott picit hajlamos sziszegni, de talán ez is csak megszokás kérdése.
    A sok vélemény és leírás alapján, amiket olvastam, a megfelelő füllel bizonyára a GR06 is kiváló darab, de - különösen a tudásához képest röhejesen alacsony árát nézve - én a VSD1 mellett teszem le a voksom. Főleg, ha mélykiemelésre vágysz (a GR06 középkiemelt). Persze ha teheted, döntés előtt hallgasd meg őket, én is így tettem.

    Remélem, segítettem. :))

    [ Szerkesztve ]

    "This was I, a sparrow. I did my best; farewell."

Új hozzászólás Aktív témák