Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz szipak #40419 üzenetére

    Fura ezt olvasni, mert múltkor, amikor kölcsönadtad egy délutánra a Re400-at meg VC1000-et, akkor nekem pont azért nem tetszett a Hifiman egymás mellett hallgatva őket azonos forrásról és zenével, mert kevés magasa volt, kicsit összenyomottnak tűnt a frekvenciamenete, mintha a tetejéről pár ezer Hz-et lespóroltak volna (vagy méginkább: lenyomták volna az alsóbb tartomány felé az egészet).

    Egyébként igaz, hogy a Shure tipikusan 15kHz körül vág egy nagyot, de összességében szerintem egy nagyon szerethető hangkaraktere van. A W4R nekem pont azért nem tetszik, mert bár technikailag remek füles, de annak ellenére, hogy már sokszor hallottam, valahogy semmi nem maradt meg róla bennem, olyan semmilyen, hiányzik a karaktere. Lehet, hogy ha sokat hallgatnám, akkor megszoknám a hangját.

    grendel: Nekem GR06-om van, de az is külsőre azonos kialakítás majdnem, és szerintem az egyik legkényelmesebb füles.Azt aláírom, hogy nem szigetel igazán jól, de ezt leszámítva nagyon kényelmes, és nagyon szerettem használni.
    Egyébként meg a GR06 és 07 is kifutó modell, az előbbit szerintem a VSD1S hivatott helyettesíteni, utóbbit pedig a hamarosan ejelentésre kerülő VSD3(S).

Új hozzászólás Aktív témák