Új hozzászólás Aktív témák

  • spilbi

    tag

    Sziasztok.

    Tanácsot szeretnék kérni fülhallgató vásárláshoz. Összefoglaló olvasása után járok. Szóval lett egy Nokia 1020-as WP mobilom aminek a gyári fülesen nagyon nem szimpatikus a számomra. Hangzása számomra tökéletes, a kialakítással vannak bajaim. Egy régebbi SonyEriccsson telefonom(Xperia Active) gyári fülesét próbáltam hozzá, amivel nagyon elégedett voltam, de nagyon rosszul szól vele, valamilyen összeférhetetlenség van a két eszköz között. Elvileg a fülhallgató a ludas, valami más szabványokhoz készült.
    Szóval elég hülye követelményeim vannak, ehhez szeretnék segítséget kérni:
    - 2-3 ezer forint körüli ár
    - átlagos,normális minőség (nem kell csúcsszupernek lenni, munkába járás alatt buszon szeretnék zenét hallgatni)
    - normális, "agybadugós" kialakítás (gyári Nokia is ilyen, WH-208 a típusa, de mégis elcseszett formája van, nehezen dugom a fülbe, ha bent van akkor is bántja a fülem az élei)
    - legfontosabb:egyik füles zsinórja legyen hosszabb (nyak mögött áttűrhető)
    Ezzel a legutóbbi követelménnyel az a bajom, hogy ha bemegyek a boltba, vagy akár a neten, a webáruházakba, nem tüntetik fel ezt a tulajdonságot, boltba meg úgy bevannak csomagolva, hogy nem látni.
    Olvastam a teló topikjában, hogy valaki Galaxy S3 fülesét használja hozzá, jól szól vele, de pl. az sem nyak mögött áttűrhető kialakítású.
    Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák