Új hozzászólás Aktív témák

  • guppy

    őstag

    válasz Bodz #50025 üzenetére

    Vegyes érzelmeim vannak, vele kapcsolatban, de grat h megérkezett, épp ma tűnődtem rajta h neked még azóta se érkezett meg :D

    Ami nagyon nem tetszik benne, és te is említetted, nem szigetel, bár fura módon bkv-n nem olyan zavaró mint gondoltam, viszont ennek köszönhetően nyíltabb a hangja. Anyaghasználatával abszolút elégedett vagyok, vsoninál minden tekintetben jobb sztem. (kivéve h ehhez nem adtak szivacs illesztéket (bár az amúgy is nagy volt számomra))

    Hang:
    Volt szerencsém többször is összehasonlítani a vds3s-el, abban egyértelműen több a mély (mintha alul meg lenne emelve egy tartomány, a lábdob frekije alatt, amitől nekem brummogósnak hat), ott a közepek egyértelműen háttérbe szorulnak a kc06a-hoz képest, ami sztem közép orientál (ami tetszik is benne), de attól függetlenül mélyből is van elég, csak sztem nem megy le elég mélyre (a vsonic mélyebre megy). Az ostry jobban szeparálja a hangszereket és a hangokat, jobban meg lehet őket különböztetni. Kicsit tisztább hangot vártam tőle őszintén szólva. Magasok tekintetében sztem barátságosabb a vsonicnál, kevésbé zavaró a sziszegés (de ez is sziszeg). Már szerepelt, de az osrty-nak nyitottabb hangja van. Fun fact, bejáratással sztem kevésbé lett kiegyensúlyozott a hangja. Annak ellenére h 5-6k val drágább a vsonicnál sztem egy kategória (bár ennek jobban tetszik a hangja).

    Lehet kicsit kritikus voltam, annak ellenére mindig elégedetten hallgatok rajta zenét út közben telefonról. (fejeseim mellett azonnal elvérzik, de ez valahogy nem szokott zavarni amikor használom)

    azért hasonlítottam a vsonic vsd3s-hez, mert fülhallgatók tekintetében tapasztalatlan vagyok, és így picit "kézzel foghatóbb" lett a véleményem

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák