Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    Sziasztok!

    Na a korábban beharangozott 4-6 nap ellenére extrém gyorsan megjött a nomono-tól az ES18-as Soundmagic füldugóm. Lecsekkoltam egy ugyanolyan Sennheiser-rel, mint ami nekem volt (alap CX150, semmi drágaság, az én fülemnek "kár" lenne), simán jobbnak tűnik hangügyileg, szerintem (és itt erősen kéretik figyelembe venni, hogy nem vagyok egy nagy spíler ebben a témában, szóval lehet hülyeség, bár a topicos összefoglaló alapján nem) a mélyek kb. ugyanolyanok mindkét fülesben, de a magasabb frekvenciájú hangoknál egyértelmű, hogy az ES18 egy jobb termék.

    Amivel nem vagyok teljesen elégedett, az a minőségérzet: A fenti Sennheiser füles is 5 ezer forintba fájt mint ez, de sokkal minőségibb hatást nyújt a számomra. A Soundmagic kábelén valami olcsó hatású, rigid(szerű) műanyag van, amiről azért nem vagyok meggyőződve, hogy bírni fogja a kiképzést éveken keresztül. Hát majd kiderül.

    Egy jó pont a nomono-nak: úgy be volt csomagolva a füles doboza szivaccsal, mintha minimum kerámiát pakoltak volna bele, vagy nem is tudom. Még nem is láttam ilyet, pedig rendeltám már online mindenfélét. Meg ahogy írtam is fentebb, gyorsak is voltak, ami szintén aprócska plus pont.

    Köszönöm a topicos összefoglalót, összességében úgy tűnik jelenleg, hogy jó vétel volt. :K

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák