Új hozzászólás Aktív témák

  • assemble

    addikt

    válasz assemble #51080 üzenetére

    Na vsd3 csatlakozo gond fejlemenyek: felvettem az mp4nation supportjaval a kapcsolatot, viszonylag gyorsan reagaltak amugy, persze kerdeztek hogy megbizonyosodtam-e, hogy maga a fules a hibas (nem-e a lejatszo, nincs-e betomodve, stb).
    Viszont tekintve hogy lecsatlakoztathato a kabel, felvetettem nekik, hogy abban nem vagyok teljesen biztos, hogy a kabel vagy maga a fules-e a gond (ha a kabel lenne, talan eleg lenne egy olyat kuldeniuk pluszba), mivel nincs csere kabelem, nem tudom kiprobalni, viszont felvetettem nekik azt is, hogy vegulis ha kicserelem a jobb es a bal oldali fulest (ertsd: balos kabelre jobbos fulest ranyomom es forditva), ugy ki tudnam probalni, hogy hol is van biztosan a hiba. Egy ideig probalgattam igy, de nem annyira akart elojonni a hiba, pedig direkt probaltam eloidezni, piszkaltam a csatlakozo korul a kabelt ide-oda, stb. Aztan visszacsereltem a fuleseket a helyukre, es probaltam ugy is eloidezni (mestersegesen, es kivittem az utcara is), es most sem nagyon szakadt egyaltalan, talan egyszer vagy ketszer szakadt meg egy tized masodpercre, de ebben sem vagyok biztos.
    Szoval most itt tartok, es egyelore meg nem tudok valaszolni nekik, hogy akkor tulajdonkeppen hol is a hiba, nehezebb tudatosan elohozni a problemat, mint gondoltam. Azt is siman el tudom kepzelni, hogy kulon-kulon nem hibas a kabel es a fules sem, csak a ketto egyutt neha valahogy ezt produkalja. Szoval nehez dolog ez igy, majd meg sztem probalkozok, csak nem akarom sokat lehuzogatni a kabelrol, mert az sem tesz neki jot...

Új hozzászólás Aktív témák