Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    válasz mzso #55505 üzenetére

    Szóval most úgy akarsz valamit "lemérni", ami totál mérhetetlen amúgy, hogy felveszed a hangját és visszahallgatod? :F Azért eléggé látnod kell ebben, módban a hibát. Legjobb esetben is visszakapod az eredeti felvételt.
    Nem a frekvenciát nem tudja megjeleníteni, hanem két frekvencia váltás között nem tud nyugalmi állapotba kerülni, hogy a két frekvencia jól elkülöníthető legyen. Nem a rezegtetés lassú ami a frekvenciát generálja, hanem a nyugalmi állapotba kerülés, ami a szeparációt hozza elő.

    @Ear001: Így is teljesen hülyeség? Persze ez is csak részben igaz, és még van több faktora dolognak, csak mocsok hosszú lenne végig leírni.

    De akkor kamu, és jó sok ember beképzeli:
    "The term soundstage refers to the depth and richness of an audio recording and usually relates to the playback process. According to audiophiles, the quality of the playback is very much dependent upon how one is able to pick out different instruments, voices, vocal parts, and such exactly where they are located on an imaginary 2-dimensional or 3-dimensional field. The quality of this soundstage can enhance not only the listener's involvement in the recording, but also their overall perception of the stage"

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák