Új hozzászólás Aktív témák

  • celf

    őstag

    válasz picur220 #5649 üzenetére

    valoban draganak tunhet 50rupo. sztem sem er annyit. nem kerul annyiba egy osszeszerelese. de ugye az emberek hajlamosak tobbet kifizetni joval az anyagarnal neha :) ezt nem lehet elkerulni, foleg, ha markarol van szo...
    hidd el, hogy egy profin felvett zenet, analog (bakelit lemez) forrasrol, profi erositovel es fuessell meghallgatva kb akkora kulonbseg van mintha 256 szinrol 16milliora valtanal. imho.
    ha csak maradsz egy jominosegu mp3 lejatszo + jominosegu fules kombonal (barmelyik altalad felsorolt fules megteszi), meg akkor kenyezteted a fuled, ahhoz kepest, hogy a legtobb otthoni hi-fi, cdlejatszo, vagy asztali speaker mit produkal..
    sztem ez zavar meg teged, hogy ezek a kis fulesek mar olyan szepen szolnak, hogy el sem tudod kepzelni milyen az amikor valami fullosan jol szol.
    amikor a kedvenc zened meghallgatod egy jo hangcuccon, aztan egy szaron, es meg mernel eskudni, hogy az mp3 file serult meg mert biztos elhasznalodanak az mp3 fileok es idovel ugy hangzanak mintha 128-asok lennenek

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák