Új hozzászólás Aktív témák

  • rizso

    addikt

    válasz f4lcon #60888 üzenetére

    :R

    "ami az én véleményem szerint eltér ettől: a Mula-t és az EP001-et kicsit, a 800-as Aweit, a Mykimo-t és a Plextone-t kifejezetten semmilyennek találom"

    Első hallgatás után én is le akartam írni, hogy mindegyik nagyon gyengusz, aztán adtam nekik még esélyt a javításra. Mula annyira nem rossz szerintem, bár van nála jobb is, EP001-nél meg azt elfelejtettem leírni, hogy nagyon meg kell találni a jó illesztéket, és úgy lehet kihozni belőle valamit, egyébként ha nem ül rendesen a fülben, egy erőtlen semmi hangzása van csak sziszegéssel - és nyilván nála is vannak jobb vételek.

    Személyes kedvenceim a KZ EDR1 (Special Edition) és az ATE lettek, de volt olyan szám, ahol pl. az EDS1, vagy éppen a kis Awei jobban tetszett. Kíváncsi leszek a rendelt fülesekre is, KZ SE már tudom milyen, arra párom is pályázik, viszont a másik három talán újdonság lesz. Xiaomi Hybrid is mozgatja a fantáziámat, remélem hasonló lesz, mint az ATE, csak egy kicsit tisztább magasokkal.

    Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | Huawei Sound prémium bluetooth hangszóró

Új hozzászólás Aktív témák