Új hozzászólás Aktív témák

  • Druantia

    csendes tag

    Sziasztok!

    Utólag is szeretném megköszönni a sok jótanácsot, végül az xDuoo X3, RHA MA750 szett mellett döntöttem.
    Ajánlottatok sok más fülest is, de úgy voltam vele, hogy lesz egy állandó, nagyon strapabíró füles, amit lehet hozni-vinni mindenhova, és erre az elpuszíthatatlanra tervezett RHA 3 év garanciával tökéletes választásnak tűnt, aztán majd mellette kisérletezgetek később más fülesekkel is.

    Az első benyomás összességében jó-az észrevételeimet egyelőre úgy írom le, hogy 10 perce bontottam ki, semmi burn-in nem volt, valamint még nem az xDuoo hajtja meg.
    Ha az equalizert kikapcsolom, úgy érzem, hogy az ének kicsit elveszik a basszus árnyékában, egy kicsit fátyolosnak érzem a magasakat-bár ez az érzetem amiatt is lehet, hogy mostanában gyakrabban hallgattam a laptop hangszórójáról zenét, az meg visított :D.

    Egyelőre csak egy ear tippel próbáltam ki(ami eredetileg rajta van), kényelmi szempontból semmi probléma vele és stabilan van a fülemben. Az egész füles anyaghasználata, és minősége nagyon meggyőző, élvezet volt kézbe fogni.
    Jelen stádiumban részletesebb élménybeszámolót nem is írok, megvárom míg túlesik a beégetésen, valamint kiváncsi vagyok rá milyen, ha hosszabb távon a fülemben van, esetleg aktívabban mozgok vele. Na meg ha már az xDuoo lesz mögötte. Egyébként új füleseket ti hogyan szoktatok beégetni?

    Ajándék csónak ne nézd a lapát.

Új hozzászólás Aktív témák