Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    válasz Darko_addict #63331 üzenetére

    Igazából azt kell kell dönteni, hogy DAP(lejátszó) vagy DACAMP, én személy szerint a DACAMP mellett vagyok mert modulárisabb, mint a szimpla DAP. Az audió lejátszók célhardverek, amik semmi másra nem használhatod, eszközt helyet súlyt nem spórolsz, mert telefon nálad van úgy is manapság. A gépre kötés meg egy olyan extra, ami bár tudhat a DAP, de nem mindegyik tudja.

    @Zack: Most kb. azt kérdezgeted, hogy melyik lepkefing a szagosabb. Ezek a "DAC"-ok kisujjam körmömnél kisebb chipek, amik a marketing bullshiten kívül semmire nem jók. Jobb esetben kerül mellé erősítő és pár plusz áramkör és a kimenti impedancia alacsonyan van tartva, hogy tényleg értelmesen szóljon. Na az utóbbi komponensek 1000x jobban meghatározzák a hangzást, főleg az értelmes erősítés mint a DAC, Telefonoknál csak egy divatos buzzword lett, amit jól lehet marketingelni.
    HTC 10-nél is az alap Snapdragon-hoz kötelező WCD9335 DAC van, mint minden S820-ban csak raktak mellé egy jobb körítést amitől jól szól. A többiek meg pakolgatnak felesleges IC-ket a telókba pusztán a marketing kedvvért...
    Itt megjegyezném, hogy Exynos mellég nincs alap DAC külön kell választani, de minden MTK mellé a SoC-ba építve van a Wolfson licences.

Új hozzászólás Aktív témák