Új hozzászólás Aktív témák

  • zümzümm

    senior tag

    válasz dudika10 #63588 üzenetére

    Valószínű a füles korlátai a problem.
    De könyörgök haggyuk már ezeket a szélsőséges példákat mint pl 130nál vissza 1esbe. Ki az aki ilyet csinál? Én sem ezt műveltem a lejátszóval és fülessel. Nem toltam fel mindent maxra, és nem igy hallgatom amióta megvettem. Az 5ből 2, néha 3 rovátkával megemelem az EQban a basszust, néha az az NÉHA, 100ból 2-3 számnál és ennyi nem több. Ez hol ér fel azzal hogy 130nál vissza 1esbe?
    Köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat! De kissé már elkanyarodtunk... És már kezdem kicsit úgy érezni, hogy azt akarják megmagyarázni, tudományosan is, hogy hülye vagyok és nem rendeltetés szerűen használok egy ócska kis műszaki cuccot. Ezt nem tudom elfogadni. Akkor sem ha valamennyi hozzáértő és a topic megbecsült tagjai is ezt próbálják sugalni.
    "Az 5ből 2, néha 3 rovátkával megemelem az EQban a basszust, néha az az NÉHA, 100ból 2-3 számnál és ennyi nem több" Ennyit bírnia kéne, és közel sem, nem rendeltetés szerű használat, mint pl 130nál vissza 1esbe.
    "Valószínű a füles korlátai a problem." Ezt is elfogadtam. Hogy egy hímestojás jellegű szenzitív kis jószág az EX110-es, és nem bírja a szenvedélyt, csak a maszatolást:)

Új hozzászólás Aktív témák