Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    válasz makoss #63636 üzenetére

    Na jó, de ez a bank hibája, sajnos nem a külföldi rendelésé. :( Gondolom a bank tud nyilatkozni az ügyben, hogy mikor kerül feloldásra.

    A saját tapasztalataim ezzel teljesen ellentétesek, és a mások által írt vélemények alapján sem ez a jellemző, szerintem nem szabad általánosítani. :) Tudom, hogy rossz a kezdeti negatív tapasztalat, de szerintem el kell vonatkoztatni ettől.

    A Piston 3 hangja két okból lehet fos a Te véleményed szerintem. Vagy a füles hibás, ekkor a garanciális csereigény jelentheti a megoldást, vagy pedig más az ízlésed. Eléggé sokan hallották már azt a fülest -a topiklakók közül is- és általánosságban tetszik a hallgatóknak abban az árkategóriában emlékeim szerint. Korábban írtad is, hogy előjön a rendes hangja, ha benyomod az egyik gombot (átalakító hiánya miatt kell ezt megtenni), szóval gondolom, hogy a rendes hangjával van gondod akkor.

    (#63640) korpicschess: Persze, szerintem is az, de annyiért nem nagyon hallottam még populárisabb, jobb hangzást. :) Szóval (elsősorban a külföldi) árához mérten mondom ezt. Persze, ha valakinek nem kell a populáris hangkép, akkor lehet más, jobb megoldás is. A Piston 2 szerintem sokkal szörnyűbb volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák