Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Szerintem ez a legjobb ár érték arányú füles : [BlitzWolf® BW-ES2] Sajnos sikerült bringázás közben beleakadjak vele egy ágba és kiszakadt mindkét kábel.

    Az érdekelne, hogy van-e olyan fülhallgató, ami nem gumiharangos, hanem csak sima fülbeakasztós pl mint a Sennheiser MX 365 , viszont Dual Dynamic Driver-es, tehát azért legyen valami basszus.
    Még egyszer nem venném a fentebb említett blitzwolfot, mert nehezen állt meg a fülemben olyan pozícióban, hogy jól szóljon, ha de szépen beraktam, akkor nagyon jó hangzása volt, csak bringázás közben viszonylag hamar kimozdult.
    De a lényeg hogy kényelmes volt.

    Azóta próbáltam már a Xiaomi Mi Dual Driver, fülest, ami szerintem valami kamu név, mert nagyon kicsi az egység ahhoz hogy dual driveres legyen, vagy ha mégis az akkor nagyon nem ok, mert 0 basszus volt benne. Cserébe rendkívül kényelmes és jól ül a fülben.

    Jelenleg egy Sony Sport MDRXB510ASL, EXTRA BASS, használok, de ez meg rendkívül kényelmetlen, nem is értem ki bírja ezt a fülében tartani hosszabb ideig, 10 féle gumiharangom van, de egyik sem ok, a gumi fülkitámasztó miatt vettem, ami tényleg belefeszíti a fülembe, és sosem esik ki, viszont ez azt is jelenti hogy kényelmetlen viselni már az első perctől kezdve. Viszont tény hogy jól szól, és valóban van basszus.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák