Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz FőDudu #86802 üzenetére

    Nem tudom, hogy a Carbon-nak mennyi idő kell, de a BE baromi sokat változott.
    Gyártó elvileg 100h-t mond, de head-fi szerint 300körül áll be a végleges hangra.
    Nekem egyelőre 200h van benne, de azt meg tudom erősíteni, hogy nagyon sokat változott.

    Out of the box baromira bejött, csak ámultam (ahogy ezt korábban leírtam), az asztaliról hallgatva (audio-gd 11.28, mély-kiemeléses jumper beállítással, mert a fejesemnek az jobban áll).
    ~50h körül próbáltam DAP-ról (xduoo x20, ez ugye inkább magas tartományon emel alapvetően), nagyon tetszett, azonban asztali nem volt az igazi... arra gondoltam, h biztos fáradtság, rosszul raktam be stb... de folyamatosan próbálgattam minden nap 1-2órát (napi 14-18h-t ment magában) és nem jött be... DAP-ról élvezetes volt egyébként...
    100-150h körül konkrétan hallgathatlan volt... megvoltak a részletek, volt kis sziszegés, mélyek is javultak a kezdetekhez stb, de mégsem volt egyben... totál szétesett feelingje volt...
    tegnap (180h+) azonban ismét wow volt... eltűnt a maradék sziszegés is, és totál egyben van a hang és simogat...
    talán pici karcosság hiányzik a magasokból az ízlésemnek... (de azért reménykedtem, hogy a végleges hangra a DAP pakol elég extrát, vagy max visszajumper-elem az asztalit, hátha úgy még jobban tetszik majd :)) )
    de mindenképpen majd ha elértem a 300h-t, akkor mondok végső véleményt

    Tudom, hogy más a driver anyaga, de lehet, hogy elég sokat fog változni a tiéd is :)

    Egyébként én is a bass-ról írt vélemények maitt maradtam végül a BE-nél, de szerintem nem döntöttem rosszul, legalábbis a BE is bőven elég nekem... illetve őszintén szólva féltem picit a torzítás hiányától is, hogy emiatt túl steril lenne az egész. Ez utóbbi nagy valószínűséggel nem okozott volna gondot, mert a BE is kevésbé torzít, mint bármelyik másik fülesem.

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák