Új hozzászólás Aktív témák

  • DRPCDoki

    tag

    Sziasztok,
    egy Xiaomi Mi In Ear Basic-em van. A bal füle ma elkezdett masszívan driver flex-elni. Nem teljesen értem, hogy miért, mivel eddig soha nem csinálta. Közel használhatatlan. Korábban is volt egy ugyan ilyen fülesem és lehet az is így ment tönkre. Az egyik fele nem szólt egyáltalán.
    1) Van ötletetek, hogy vajon miért kezdhetett el masszívan driver flexelni a bal fele? Eddig egyáltalán nem csinálta. Alvás közben is rajtam van, ha ez számít. Igazából el akarnám kerülni, hogy vegyek újra egy fülest, ami ugyan így driver flex miatt kezdjen el egyik napról a másikra halálozni.
    Igazából szeretem ezt a típust, nekem bőven jó lenne, viszont kb. bő 1 éve vettem, jó ideig nem is használtam, azaz összességben nem használtam 1 évet és már cserélnem kéne, mert a végét járja.
    2) Van hasonló áron jó alternatíva vagy kicsivel drágábban, ami tovább bírná és nem lenne hajlamos a driver flex-re vagy ez szerencse dolga is? Akár ebből a típusból is rendelhetek akár több darabot is, mivel olcsó, viszont ha lenne tartósabb megoldás, akkor inkább a felé hajlanék. (Régen egy Beyerdynamic DTX 101 iE fülesem volt, ha minden igaz. Valahol még megvan. Az pl. soha nem driver flex-elt.)
    Rendelés terén inkább itthonira hajlanék vagy nagyob max 1-2 héten belül ide érkező külföldire, mivel viszonylag sürgősen cserélnem kell.
    Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák