Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    válasz hevizms #14705 üzenetére

    Átnéztem én is a Gb-n található S2+-okat (nem volt nehéz) és mindnél megtaláltam a "not included" kifejezést. Bocs, ha rádhörögtem emiatt! :D

    Ha sima, AA-elemes lámpára vágysz OLCSÓN, akkor vedd meg bármelyik SK-68-ast, vagy a klónjait, nem fogsz nagyon csalódni, az összes "Topik Lackónak" van pár darab otthon szerintem. Persze a fénye meg se közelíti pl. az S2+-odét, dehát nem is ahhoz kell hasonlítani. HA megmarad az S2+ (ami meleg szívvel ajánlott), akkor bizony kell bele venni 18650-es akkut. Ha lehet, akkor mindjárt kettőt és akkor jó ideig nem lesz gondod átlag felhasználás mellett. Aztán mgé ott van Bul07 barátom által felhozott probléma, ugyebár újféle akku, új fajta töltő. Erre a legegyszerűbb, ezen az áron a legmegbízhatóbb megoldás a Liitokala Lii100-as töltő kb. 1200 pénzért.

    Vagy, ha Baranyában jársz, eljössz hozzám és adok 2 akkut! :) De ha van a környékeden olyan, akinek lenne rossz laptop-akksija, azt kérd el, bontsd meg, csodákat lehet belőle kiszedni (18650-es akkuk vannak benne és pl., ha az elektronikája szart be, akkor már laptop akkuként használhatatlan, a benne lévő 6-8-9 cella viszont tökéletes!).

    [ Szerkesztve ]

    Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!

Új hozzászólás Aktív témák