Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    Tudom, hogy már ezerszer volt kérdés, de most csinálom először, kicsit bennem a vizsgadrukk, ezért inkább én is megkérdezem:

    Kitölteném ezt a nyomtatványt: "Egyszeri import vámkezelési megbízás magánszemély részére érkezett nemzetközi vámtartalmú postai küldeményhez közvetett képviseletre".

    - Mit írjak a "Tömeg, Hivatkozási szám, MRN szám" rovatokba?. (A postai azonosítószámba" írtam a küldemény egyetlen, általam ismert számát, a TN-t.) Jól látom a másik topikból, még mindig elfogadják úgy, hogy ezeket kihagyom?

    - Kitöltöm a feladóra és címzettre vonatkozó adatokat, ez világos.

    - A második oldalon (persze, tördelésfüggő), be kell X-elnem, hogy "Rendelt küldemény, ha jól gondolom. Felette van egy kicsi négyzet, miszerint a postai vámkezelés 2.500 pénz, ezt be kell x-elnem? Nem lesz "vámkezelve"... Viszont gondolom, hogy ezt kell kipipálnom, mert a B., és a C., tutira nem jó.

    És akkor ennyi? Ezt kinyomtatom, aláírom, bescannelem, majd melléteszem az említett invoice-t és kész is vagyok? Ezt a két doku-t elküldöm a posta email-címére (amit a másik topik összefoglalójában is megtaláltam...)?

    Jól összefoglaltam?

    Köszönöm előre is.

    Bocs, mégsem megy valami... :F Mit jelent az a táblázatban, hogy "Áru egyedi értéke (deviza/mennyiségi egység"? Ide az kell, hogy 14.46 USD/1, vagy mi? Az utána lévőbe megy 14.46 US$ és kész?

    [ Szerkesztve ]

    Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!

Új hozzászólás Aktív témák