Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Üdv,

    Gearbesten rendeltem pár cuccot 50usd értékben és szállításnál delobott egy olyat h DHL, gondoltam elírás mert csak v 4-5 dolcsiba került de mivel gyorsabb kiszállítást ígért azt választottam. Alig 6 nap telt el és ma reggel kaptam egy smst a DHLtől román nyelven (mert hogy itt élek) hogy küldjek egy emailt a személyi másolattal és csatolt emailell hogy mit tartalmaz a csomag erre a címre: ro.pftsr@dhl.com.

    Megnéztem a trackinget és még állítólag hong kongban van.... e lehetséges, hogy már onnan elkezdik ezt intézni?

    Na most itt ha postán keresztül rendelsz valamit 150$ a felső határ amíg nem kell vámot fizetni, DHL viszont nem tudom milyen szabályok alapján működik, 1x már rendeltem így egy telefont ami 135$ban állt meg, és piszok pofátlan módon még egy 3000FTos kezelési költséges is felszámoltam amiért ők kellett intézzék a vámolási papírokat (postán ez 5 perc és ingyenes).

    Az lenne a kérdésem, hogy ha az 55 dolcsis számlámra kiszámolnak egy 10dolláros illetéket, és azt mondom hogy kapjátok be annyit nem ér az egész, akkor visszaküldik a feladónak, és én kaphatok 1 refundot, esetleg ujraküldik postával?
    Semmi értékes cucc nincs benne, és rendkívül zavar a tudat hogy megint lehúznak úgy pénzel hogy ezt előre nem tudtam, és igazából nem is igényeltem a villám kiszállítást.

    Remélem érthető voltam.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák