Új hozzászólás Aktív témák

  • PiEm-14B

    csendes tag

    válasz hevizms #6288 üzenetére

    Igazából az nem biznisz nekik, hogyha elveszik a csomag, ők adtól még feladták. Feltételezzük, hogy útnak indítják, mert elég sokan meg is kapjuk az egyéb TN-es csomikat is, teát nem feltétlenül vész az el. Elképzelhető, hogy az a TN csak 1 dollárjukba kerül, nem 2-be, így akarnak némi extra haszonhoz jutni.

    Pl. vettem most egy origi tokot egy Chuwi tablethez. 6,xx dodóért adják, ebayen minimum 2x ennyiért láttam máshol, nem is értem hogy lehet az. Szóval nyilván nem szép dolog ez tőlük, sőt mi több undorító, de mivel árérzékenyek vagyunk ezért vásárolunk sokak innen és nem a nem vagyok hülye boltból.

    Egyébként sok apró cuccot majdnem ugyanilyen áron meg lehet venni ebay-en. Ha azonnal meg akarom rendelni és csak egy apróság, nincs kedvem fizetni 2,14 dodót a TN-ért, akkor inkább onnan rendelem, mert az ebay policy szerint az eladó felelőssége, hogy az áru megérkezzen. Nos, ez GB-en inkább fordítva van, ami nagyon nem mindegy. Mostanában ha ebay-en gondom volt, már refundolták is az egészet. De nem élek vissza vele, sőt, volt hogy jóval később megérkezett a cucc és újraküldtem a lóvét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák