Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz kill_switch #15943 üzenetére

    Balance. Megtehetnék hogy minden új területen a korábbinál 10%-al erősebb lenne minden karakter, így mindig erősebbek lennének az újak, és lehetne váltani. DE, ez meg pont azért hozna népharagot, mert a régiek el értéktelenődnek. Teszem hozzá, legtöbb gatcha game amúgy ilyen, szóval értékeljük szerintem hogy itt a régiek is hasznosak.
    Most csak egy példa, kell egy erős pyro karakter, két opció:
    - egy nem erős, de jól kinéző karakter
    - egy erős, de nem szimpi karakter
    Kihúzod az elsőt mert szimpatikusabb, de rájössz nem elég jó. Második kijön, kiderül, hogy az erős, így húzol rá. Két banneren is húztál, 2x annyit költöttél wish-re. Amennyiben viszont már az első is erős lett volna, a másodikra nem húzol, ez pedig fele bevétel.
    Valamint ne felejtsük el, hogy bár mi tudjuk, hogy Dehya nem lesz erős, de a játékos bázis jelentős része ezeknek nem néz utána "pofára megy", és kiveszi. Majd mikor kiderül számára (már későn), hogy ennél van jobb is, akkor húz a másik banneren is, mert kell az erős karakter is.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák