Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Tegnap adtam 2x 10 esélyt ennek az új bannernek, miután kipróbáltam elérhető karaktereket. Előzetes alapján Zhongli egész jónak tűnt, valamint mellette Chongyun is tetszett. Razor nem jött be, nekem már van Fischl fő karinak, nem kell másik electro. A prímet nálam Xinyan vitte, őt akartam főleg. Sajna első 10-esből csak fegyver esett, következőből viszont kiesett Zhongli, ami jó, és Razor ami pedig rossz. Még fogok futni vele annyi kört amennyit tudok, amíg ki nem esik Xinyan, rá lecserélném Xiangling-et talán.
    Valamint most már tényleg fel kéne tolni WL2-t. Előzetesen csapatom minden tagját felhúzom lvl50-re, mivel WL szint lehet rögtön 3-ra fog ugrani amennyi XP-m van elraktározva. :U Nem szándékosan ragadtam le, szimplán nem volt időm és kedvem a napi küldiken kívül mást csinálni.
    Jelenlegi csapatom: DPS-em Fischl (lvl40, neki elérhető már 50), a supportok Mona (lvl40), Zhongli (lvl40) és Xiangling (lvl19). Szóval nekilátok ascend anyagot gyűjteni, bár legutóbb a vizes boss-al meggyűlt a bajom, a geo-shoz tegnap kacsáztam el, de még meg se próbáltam mire jutok vele.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák