Új hozzászólás Aktív témák

  • Shiro

    senior tag

    válasz Sordoran #3209 üzenetére

    Gondolom a gazdagabb országokban is arra mennek, hogy az emberek a havi bónusz csomagokat vegyék, és ott gondolom jóval nagyobb arányban veszik is.

    Úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy bár most a Ganyu bannernél erős késztetést éreztem, hogy költsek a játékra, mégis az a tény, hogy 5$ értékű tartalomért kellene 2000Ft-ot fizetnem, holott az 5$ nincs 1500Ft. S az a +500Ft nem sok, ráadásul hazai viszonylatban nem is keresek rosszul, mégis nekem van egy olyan elvem, hogyha valaminek plusz költségei vannak, csak azért, hogy meg tudjam venni, akkor inkább megvagyok nélküle.

    Másrészt, mivel pont a napokban regisztráltam 3 hónapja játékra. így 3x tudtam volna megvenni a welkin-t, ami 9000 primo ami 56 wish
    A Battel Pas a 40 napos periódusai miatt kétszer tudtam volna megvenni, ami +16wish
    A kettő együtt 72 wish pusz egy kettő
    Ezzel szemben eddig 170 Event wish, 133 Alap wish, és a 20 Novice wish.
    Tehát 323 wishem volt, mindezt úgy, hogy nem játszottam minden nap, és nem játszom tudatosan. Nekem nagyon nincs kedvem, egy már felfedezett, és tevékenységeim okán egy félig kihalt mapot körbejárni, hogy virágokat szedjek.

    Ebből a 323 wishből nekem esett 5 darab 5 csillagos karakter. (Kicsit tudatosabb játékkal talén lett volna 6 is.) A 72 wish, az pedig +1db 5 csillagos karakter lenne.

    Pesze lehet úgy is kalkulálni, hogy költéssel Genyó mellett talán meglehetne Klee és Zokni is, de én már a Klee-s bannernél eldöntöttem, hogy nekem Genyó kell és a Zoknis bannernél is óvatosan nyitogattam, hogy meglegyen Ningguang.

    A következő karakter amire most nagyon várok az egy Cryo Mage.

    F34R #3204
    Ma és holnap szintén ráérek. Amit magabiztrosan tudok felajánlani az egy lvl80 Genyó és egy lvl80 Diluc
    Név:Shiro UID: 706815785

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák