Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz wandor0930 #3415 üzenetére

    Melyik fegyverre gondolsz pontosan, ami nem jó? Nekem megvan az 5 csillagos Primodal Jade Winged-Spear, ennek legnagyobb a base ap-ja, és így ezzel lehet a legtöbb hp-t felszedni rá amiből bónusz ap-t kap. DE, ugyanakkor kérdés elérhető-e ez az elméleti maximum magában. Staff of homa az ideális fegyver elvileg, mert bár kisebb a base ap, de a 20% hp miatt ezzel gyakorlatban is elérhető a maximum hp aminek értelme van.
    Amennyiben elsőre kiesik Hu Tao (76. wish jön, tehát 15 wish-en belül jöhet 50% eséllyel) lehet a maradékkal bepróbálkozok weapon banner-en rá majd. Bár nem tudom mennyi az esély, ott még egy wish-t se toltam, és 80-ra jön fixen 5 csillagos, amiből 75%-al event weapon esik, amiből kettő van egyszerre mindig, tehát gyakorlatban 37,5%. Kérdés, kell-e nekem ennyire az a fegyver.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák