Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Elkezdtem.
    Addig jutottam, hogy a következő main quest-hez 10-es world level kell (jelenleg lvl9). Megcsináltam a "kalóz kincses/kardos" side quest-et.
    Sokáig gondolkodtam, hogy tartogassam e, végül elnyomtam egy wish-t. Noelle-t kaptam meg. Bár úgy látom ez valami fix, kezdő wish.

    Ami a külcsínt illeti, Nagyon - nagyon tetszik a játék dizájnja. A világ, a karakterek, az effektek. Nagyon szép, hangulatos az egész. Egyedül a Paimon-t cserélném le. Egyébként azt lehet?
    A játék mechanika Zelda BotW. Amit imádtam, szóval ez jó. És itt rendesen megnyomták ezeket az elementálokat. Igazából erre épül az egész játék. Ettől érdekes az egész. Van rengeteg tenni való, felfedezni való.

    Szóval minden aranyos, minden tuti. Még is le merem írni, hogy kétlem, hogy én erre a játékra pénzt fogok költeni (max. egy jót nevetek majd ezen mondjuk 2 hónap múlva). Mert az van, hogy nem húz vissza valamiért. Pedig iszonyat pangás van nálam most játék téren. De tegnap is inkább csináltam Dauntless-ben már sokadjára ugyan azt, mint, hogy a Genshin-nel játszak. És nem igazán tudom, hogy miért. De nem rántott be. Fogok még vele játszani, viszont valamiért ez nem lett első látásra szerelem. Pedig minden adott hozzá, és mégse. Nagyon szerettem a Zelda BotW-t, képes voltam Switch-et venni érte. És ez dizájnra még jobban bejön mint az.
    Talán az lehet a baj, hogy nem tudom mit akar tőlem a játék. A pénzen kívül, mert azt ti már előre felvezettétek, hogy azt kell rá költeni. Na de miért? Hova fog kifutni ez az egész, a sztori, a gameplay?! Amint ez kiderül számomra, majd döntök, hogy mi legyen nálam a játék sorsa. :)

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák