Új hozzászólás Aktív témák

  • Shiro

    senior tag

    válasz Sirandrish #5959 üzenetére

    F34R #5960
    Köszönöm, mindkettőtöknek, akkor egyelőre marad lvl70-es. A Skill-t és a Burst-öt még kihúzom hatosig. Az artifactoknak meg nekiállok, ha majd mindenki lvl 70+ lesz.
    Az is egyébként jól halad a legtöbb karakter lvl60 közelében vagy afölött jár. Kivéve szerencsétlen Kaeya aki lvl23-as. Pedig gyakorlatilag marhajó Cryo-Physical lehetne belőle. Lévén, hogy C3-as, meg legutóbb az a alap bannerből kiesett az Aquilla Favonia.
    Dehát Rosaria és Eula :P

    ----
    A raktárház a napokban meglett lvl6-os ami annyit tesz, hogy már tudnék venni hetente 60 resint, ami tök jó, de jelenleg 26 birodalmi márka az óránkénti termelésem, ami nem sokkal kevesebb, mint a max 30. De így is úgy is 3 nap lenne kitermelni, mellette viszont 6 nap egy szint lépés, ami ugye 60 primogem, na meg megnyit újabb lehetőségeket, szóval inkább ez élvez prioritást.

    Kis matek a végére.
    Úgy saccolom, hogy egy Realm Layout-on belül, ha megvan minden terület és azokat okosan telezsúfoljuk, akkor simán lehet 40-50 ezer Adeptal Energy-nk.
    A jelenleg maxos termeléshez pedig elég lesz majd csak 20 ezer. Szóval majd lehet jól kinéző zaccországot építeni maximális termelés mellett. :D

Új hozzászólás Aktív témák