Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz #44330240 #6017 üzenetére

    Kicsit déjá vu érzésem van, mikor jó két és fél hónapja Hu Tao banner előtt álltam. Érdekes, hogy azóta event banneren nem pörgettem ki 5* karaktert, de azóta nem is volt a játékban új 5* karakter.
    Jelen pillanatban van bő 29k primom és 6 fate, szóval Eula szinte már itthon van. Másik csapatban main DPS-nek szánom. Mivel már 73-as pity-nél járok, így lehet pár pörgetéssel meglesz, ha bejön ismét az 50%. Ebben az esetben, bár megfogadtam nem teszek ilyet, de lehet rápörgetek majd weapon banner-re. A fegyvere elég broken-nek tűnik, hátha bejön, de ha a Aquila Favonia esik ki, azt se bánnám. Az mehetne Jean-nak esetleg.

    Aki esetleg nem tudja még, pörgessen-e rá Eula-ra, és nem ódzkodik a leakektől, kis segítség lehet, mire számíthatunk következő 2 patch-ben:
    1.6 leak: Az első banner minden bizonnyal Mondstad legerősebbjének, Klee re-run bannere lesz. Ezt követően pedig egy új 5* karakter, Kazuha érkezik majd június 30-án. Ő egy anemo sword használó lesz. DPS, és Ayaka-hoz (nem véletlenül) hasonló kardforgatási stílussal, az első Inazuma régióból származó játszható karakter.
    1.7 leak: Itt még csak egy új 5* karakterről lehet sejteni, mégpedig Yoimiya érkezhet. A külsejéről még nincs információ, de várhatóan egy tini női karakter lesz (lásd Amber vagy Fischl). Egy pyro (már megint, sicc) bow használó lesz, Amber 2.0. Eddigiek alapján egy Ganyu-ba oltott Hu Tao lehet.

    xeon forever #6026: Ezt kizártnak tartom, mivel akkor mindenki csinálná. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák