Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Gondoltam most időt szánok erre a Windtrace eventre és begyűjtöm a pontokat. Két jól sikerült meccsel igen csak sok pontot sikerült szereznem:

    Mint rebel voltam, és már elején fel akartam adni. Másik két rebel társam Mona volt, és nekem is megvan Mona (aki ugye a vízzé váló sprint miatt eléggé el tud bújni), de Zhongli-val kezdtem neki véletlen. Minden mindegy alapon elszaladtam a pálya másik végén lévő domb tetején lévő fára, majd ott álcáztam magam. Mikor a favor-t felvette a hunter, azzal fedett csak fel, de glidolással ellógtam, és mikor majdnem beért egy láthatatlanságot tolva 180 fokot fordultam és bokor mögött álcáztam magam. Utolsó másodpercben tőlem pár centire volt, de nem fedett fel és win.


    Itt pedig hunter voltam, ugyanezen a pályán (Drifters in the Terrace Depths). Elején láttam, hogy ketten is felfutnak a dombtetőre ahol én is rebel-ként elbújtam, de ők nem másztak fel a fára. Hu Tao-val először Qiqi-t fogtam meg ( ;] ), majd utána körbe-körbe futkosva meglett Zhongli is. Utolsónak nem is nagyon erőlködtem, kivártam a favor-t, majd azt felszedve először visszafutottam a dombhoz, mivel tudtam hogy arra bujkál, majd eltoltam. Venti-vel kezdett menekülni, tolt egy láthatatlanságot amivel előnyt nyert, de végig üldöztem és 3:24-nél (6 sec-el vége előtt) elkaptam.

    Ez a két meccs tök jó volt, kár hogy megvan a 2400 pont most így nem megyek még egyet már. :DDD Korábbi meccseken ilyen 100-180 pontok jöttek össze, ezért is volt érdekes ez a két meccs.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák