Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    válasz Sordoran #8013 üzenetére

    Én úgy farmolok, hogy először végigmegyek a világon és letudom a day spawnokat, majd az éjszakai spawnokat és ugye folyamatosan állitgatom az időt, hogy ne össze vissza csináljam.

    Első körben 6:00-18:00 között csináltam a napi, és ugye a maradékban az éjszakai kört, viszont amikor az éjszakaihoz értem már aznap észrevettem, hogy össze visszaság van és egy csomó hely üres annak ellenére hogy elvileg abban a napszakban nem horgásztam semmit. A hal spawnok annak ellenére voltak felborulva, hogy első fele elvileg csak is kizárólag nappal ment le - ez azt jelenti, hogy egy részük nem a nappali spawn időszakban lett kihalászva és mivel 6-18 között volt folyamatosan az idő bizonyitja azt, hogy valahol ebben az időszakban még éjszakai spawn-nak számitja a halakat.

    Aztán eszembe jutott, hogy olvastam, hogy a speckó elektromos halak este 9 után spawnolnak, és akkor jött az ötlet hogy hátha attól kezdve számit éjszakainak a spawn. 3 nappal később a második kört már nem 6-18 hanem 9-21 ciklusokban csináltam és minden tökéletes volt, nem volt összevisszaság.

    Nem gondoltam volna sosem hogy ilyen sokat irok egy gacha játék horgászós rendszeréről. :)) :DD

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák