Új hozzászólás Aktív témák

  • fpatrik17

    senior tag

    válasz F34R #8038 üzenetére

    Amúgy tényleg nagyon jó, mert ha pl. egy nap nincs időm játszani, csak a Welkint felvenni, akkor így telóról is gyorsan becraftolható a Resin és bármikor felhasználható (bár gondolom nektek ez nem újdonság). Ha ezt hamarabb tudom... :D Tegnap szabin voltam, el is lőttem 25-öt folyamat 5-ösével craftolgatva. Artifact eső! ;]

    Más: Szerintetek melyik Domain-eket éri meg leginkáb farmolni, ha általánosságban mindenkire szeretnék Resin hatékonyan farmolni?

    Ezeket űzöm most:
    - Emblem - Shimenawa's (Emblem kéne: Xiangling, Xingqui, Beidou, Baal-ra; Shimenawa's meg mehet mindenkire, akire a 2 db-os Gladiator)
    - Noblesse - Bloodstained (Nobless kéne Bennett-nek - Bloodstained meg Rosaria/Razor. Itt van-e valami javaslatotok, hogyan lehet egyszerűen végigvinni a Domain-t. Nagyon könnyen legyepálnak a nyomorult mage-k. :( A többi domain simán megy, de itt szenvedek....)
    - VV (Ezt akkor szoktam, ha megunom a fentieket -> Jean és a frissen esett Sucrose-nak szánom)
    - Crimson Witch (Yanfei. Ő a main DPS-em)
    CW farmolással picit leálltam most mert felhúzott, hogy csak Flower-ből és Plume-ból dobál "jobbakat". Ez a helyzet most most, ideiglenesen ezt így hagyom:

    [ Szerkesztve ]

    • Honor Magic5 Pro •

Új hozzászólás Aktív témák