Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    válasz fpatrik17 #9039 üzenetére

    Az az első csapat tényleg nagyot csap. Hu Tao beszerzése előtt nekem is az volt a legnagyobb DPS-el rendelkező csapatom, nagyon jó választás!

    A második csapatnak azonnal Tartaglia + Beidou + Fischl (/Sara, hogyha van C6, de gondolom nincs ha annyira alul van :D) core kombót ajánlottam volna, aztán látom azzal már próbálkoztál :D Ha esetleg Beidou-val összejönne a C6, akkor ez a csapat is iszonyatosan oda tudna csapni, negyediknek pedig betenném Jean-t, hogy legyen heal és swirl, meg adnék neki egy Viridescent szettet az elemental resistance csökkentésére ezáltal a csapat DPS növelésére. Én ebbe való invesztálást ajánlanám, akkor is ha nincs túl sok constellation (még!).

    Az egyedüli baj a Raiden national csapattal, hogy objektíve a játék legjobb supportjait feleszi. Nagyon más második csapatot (elnézve hogy ki mennyire van felhúzva) nem is tudsz nagyon összerakni. Mindenképp Childe köré építeném a második csapatot, de ugye valamilyen elemental reakcióra kell építeni. Vape, Overload comp off, mert Bennett és Xiangling foglalt. Marad a freeze és electrocharged, ebből utóbbi az erősebb. Megpróbálhatod a freeze compot, de ahhoz nagyon hiperinvesztálni kell Childe-ba és a cryo karakterekbe hogy legyen normális sebzésed, szóval nem lenne jobb választás, mint az electrocharged szerintem.

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák