Új hozzászólás Aktív témák

  • Shiro

    senior tag

    Az az, hogy Keqing mainek ennek biztos örülni fognak Yunjin érkezésének.

    Yunjin egy support karakter lesz, aki két dolgot tud majd biztosítani. A Skillje egy HP-ból erősödő pajzsot a Burstje pedig DEF-alapján ad bónusz FlatDMG-t.
    Előzetesen lehetséges Buildek.
    Fegyver vagy a Black Tassel ami HP-et növeli, de mivel nem ismert az energy újratöltő képessége, ezért előfordulhat, hogy szükség lehet a Prototype Starglitter vagy a Favonius Lance egyikére.

    Artifactok terén egy 2db-os Husk of Opulent Dreams és Retracing Bolide kombinációját javasolnám.
    Main Statok DEF-DEF-DEF Substatoknak HP, DEF, Energy Recharge (Favonius esetén egy kevés Crit%)
    Ezzel a pajzsa is használható marad, és a DMG bónuszt is ki tudjuk használni.

    A Burst és a DMG bónusz.
    Ha Yunjin aktiválja a Burst képességét akkor 10 (már 12) másodpercre miden karakter külön-lülön 30 Stacket kap.
    Ha az aktív karakter Normal támadással megsebez egy ellenfelet, felhasznál egy Stacket, és megnöveli a sebzés mértékét Yunjin DEF-je alapján.

    Amit összelehet hozni az kb 2000 bónusz DMG, aminek nettó értéke egy Hilichurl ellen 900.
    Ez önmagában nem is túl sok, de ha a saját Keqingemből indulok ki, akinek ha odaadom a Black Swordot és egy Gladiátor szettet, akkor van rajta 120% DMG bónusz és 70% Crit Rate mellett 215% Crit DMG az a 900 máris kb 5-6000 pontnyi sebzést ér.
    Röviden Keqing 2,5 másodperc alatt hajt végre egy 6 támadásból álló kombót, ami kb 12-15K DPS növekedést jelent. Ezt persze Animation Cancel-el lehet javítani.

    De természetesen nem csak Keqing számára lesz hasznos, hanem minden olyan karakternek aki gyors támadásokat hajt végre és a sebzésének forrása a DMG és a Crit. Szóval jó lesz ez pl Rosaria, Aloy, Ayaka, Yoimiya, vagy Xiao számára.
    De pl Hu Taonak, aki HP-ból konvertált ATk-ból nyeri a sebzését, már nem lesz túl hatásos. Ei esetében meg valószínűleg egyáltalán nem fog működni.

    Bónusz: Akinek már megvan Ayaka és tervezi Shenhe kihúzását is, annak kétszer körbeérhet a vigyor a feje körül.
    Shenhe Skillje hasonló bónuszt fog adni, aminek alap értéke magasabb, s bár csak 7 stack lesz belőle, az bármilyen Cryo sebzéssel fel tudjuk használni, emellett még biztosít +25% DMG-et is. Szóval ha minden elérhető buff aktív Yunjin Burst, Shenhe Burst és Skill, Ayaka Skill és Sprint bónusza, és felhasználod még Ayaka Burst képességét is, akkora következő kb 10 másodpercben 100K feletti DPS-el fogsz kezdeni ami fokozatosan (kb 2-3 másodpercenként) le fog csökkenni kb 30K DPS-re

    Megj: Shenhe Aloy számára szintén egy jó support lehet, viszont Ganyu mellé nem tudom ajánlani.

    Ja igen Support Senhe számára artifactok terén ajánlott a 2db-os Gladiátor+Shimenawa. Main Statoknak ATK-ATK-ATK. Szóval végtelen ATK legyen rajta.
    DPS-ként meg kb Nudli lesz, szóval azt felejtsétek el. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák