Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz TTomax #8504 üzenetére

    Na végre valami. Ez bizony akadás. 54 ms az már jóval több, mint a 16 ms. Viszont, ahogy látod ezt a CPU csinálta, vagyis az akadás a jelenet számításánál következett be (ekkor a GPU-hoz az adat még el sem ért). A GPU a zöld, és ott a max érték 8 ms, ami fele a 16 ms-nak. Ergo nem a GPU-tól volt erre konkrét bizonyíték a képed.
    Egyébként ilyen akadást csinálhat olyan dolog, hogy például a rendszermemóriában nincs benne egy adat. Vagy a motor rosszul inicializálta a hardverkiépítésedet, így rossz beállítások születtek. Egy dolog nem növelheti meg így a CPU-időt, mégpedig a GPU mert arra nem tartozik a jelenetszámítás. Konkrétan vissza sem ír a rendszermemóriába.

    Nem értem, hogy miért ezekkel jössz. Világosan leírtam, hogy a képen látható, hogy a CPU okozza az akadást, és nem a GPU. Ha te ezt nem fogadod el, akkor a saját bizonyítékodnak mondasz ellent. Komolyan nézd meg, hogy a sárga csík az a CPU. Az a jelenet számítása. A GPU sosincs 16 ms fölött, vagyis a render jól van számolva. A GPU egy külön rendszer, ami visszafelé nem dolgozik. Az képet számol és kiküldi a monitorra. Ahhoz semmi köze, ami a jelenetszámítás szintjén zajlik.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák