Új hozzászólás Aktív témák

  • lordjancso

    senior tag

    válasz D1Rect #2521 üzenetére

    Azt én értem, csak ennek a "nem megy fullon" szövegnek annyira nincs semmi értelme. Mi az hogy nem megy fullon? Az emberi szem a 25 fps-t már tökéletes mozgóképnek érzékeli. Nekem az általad említett "full" beállítás mellett van masszív 35 fps-em (értsd: nem megy ez alá), átlagban pedig 50 (értsd: van amikor eléri a 75-öt is).
    A srác konfigja, amit lentebb írt, lehet hogy nem lesz elég a te "full" beállításodnak (értsd: masszív 25 fps és minden a lehető legmagasabb beállításon), de ha nem fogja az árnyékot ultrára állítani, hanem mondjuk mediumra (ami egyébként ugyanolyan tökéletes, mint az ultra vagy a high), teljesen élvezhetően fog neki menni fullhd-ban.

    12.8, W7

    Szerk:
    (#2523) Helmoras: Szerintem akkora performansz-beli különbséget nem eredményez a win7-ről win8-ra történő váltás, hogy megérje. Sőt, szerintem egyáltalán nem lehetne kijelenteni, hogy egyértelműen jobban fut a játék win8-on. (Mielőtt rámugranának a win8 rajongók és felhasználók, hangsúlyozom, hogy nem próbáltam a win8-at a saját gépemen)

    [ Szerkesztve ]

    Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.

Új hozzászólás Aktív témák