Új hozzászólás Aktív témák

  • donki

    aktív tag

    válasz fuwiradis #6424 üzenetére

    Elementalist esetében szerintem fontos egy sok gombos egér. Ha az attunement-eket F1-F4-en hagyod, szenvedős.
    Mivel alapból alacsony a hp-je, érdemes vitality-re és thoughness-re pakolni valamennyit (knight, valkyre cuccok), és csak utána növelni a power/precision/crit dmg-et. Érdemes lehet keresni egy jó buildet, ahol ez már optimalizálva van, hogy melyik slot-ba mit rakj. (Mindezt persze lvl 80-on).
    Létezik olyan kaja is, ami a rajtad lévő kondíciók időtartamát csökkenti (ami kevesebb sebzést is jelent).
    Amúgy nem hiszem, hogy nehéz lenne elementalist-tel haladni, hiszen van olyan build-je, ami egész komoly szinten tud gyógyítani, 0 hp-ról maxra gyógyul pillanatok alatt. (Mindezt healing power növelése nélkül).
    Persze nem tudom, hogy mennyire vagy gyakorlott az elementalist-tel, de minden class-t úgy érdemes elkezdeni játszani, hogy megnézed milyen combo field-jei, milyen combo finisher-jei vannak, melyik kombinációnak mi a hatása, majd olyan sorrendben használni a skilleket, hogy ezeket kihasználd.
    Én elementalist-tel például minden csatát úgy kezdek, hogy lerakok egy fire field-et az ellenfélre, majd blast finisher-ekkel felpakolok vagy 15 might-ot, és fegyverbe is olyan sigil van, ami might-ot ad fegyver (attunement) váltáskor. 20 körüli might majdnem mindig rajtam van. Próbáld úgy használni a képességeidet, (olyan talent választás, olyan skill kombináció, olyan gyakoriságú attunement váltás), hogy a lehető legtöbb buff legyen rajtad állandóan.

Új hozzászólás Aktív témák