Új hozzászólás Aktív témák

  • Louro

    őstag

    válasz donki #6458 üzenetére

    Hát Piken-en van egy War nevű társaság. Nemrég összefutottam egy taggal és rendes volt. Segített és be is vettek. Elég nagy élet van, de általában sokat várnak valamire bejutással. Általában ezt olvasni. Mivel még nem ismerem teljesen a játékot, így csak néha kérdezek, szóval nem vagyok hű de aktív.

    Hát megléptem a lvl30-at és a flesh golem tetszik. Most két "petem" van. A power+prec build-del elvagyok, de mivel hétvégét betegmód toltam, így kell egy kis pihi, mert eléggé ráuntam, hogy kis területre vissza, questelgetek és reménykedek. Majd egyszer eljutok szintemnek megfelelő helyre is. Bár voltam egy-két 25-35-ös helyen, de ott egynél több mob és halok.
    A profokat is húztam. Már 100+ a tailor és a cooking is. Bag-et már varrtam magamnak, de a cooking-gal megtanultam, hogy használjam is a kajákat. Egyelőre úgy érzem, hogy a 1-2g kevés. Szakmázáshoz elköltöttem 1g-t eddig.
    Jah és az a nightmare-es torony....nagyon durva...de valószínűleg azért, mert gyengék a cuccaim. Mentem kb. 10-15x a tömeggel, de nem jutottunk túl messzire. Megnéztem és a reward nem ruha, hanem skillpont. Bár fun-nak tűnik, de majd 80as cuccokban megyek ilyenekre inkább.

    sorry, a hosszért....hirtelen ennyi :D

    Mess with the best / Die like the rest

Új hozzászólás Aktív témák