Új hozzászólás Aktív témák

  • donki

    aktív tag

    válasz Louro #6513 üzenetére

    Amikor azt mondják, hogy power-precision build, akkor az azt jelenti, hogy a ruha, fegyver, trinket tárgyakon power, precision legyen.
    A traiteket nem eszerint kell válogatni, hogy milyen alaptulajdonságot növelnek, hanem aszerint, hogy milyen plusz képességet biztosítanak. Például a gyakran használt képességek még többet sebezzenek, kisebb cooldown-juk legyen, vagy mást is csináljanak (például amikor blindelsz, chill-t is rakj az ellenfélre (ez zerg harcban jó dolog.)), illetve védettségedet növeljék.
    Az se mindegy, hogy milyen fegyvert használsz.
    A scepter tipikusan condi fegyver (az offhand dagger-rel), akkor fejti ki eredményesen a hatását, ha a jó sok conditionod van.
    Az axe meg a main hand dagger pedig power fegyverek, jó sok power-rel fejtik ki eredményesen a hatásukat.

    Ha megadod a tiszteletet a társaidnak azzal, hogy trading post-ról veszel normális ruhát, fegyvert, ékszert (5 szintenként) és a trait-eket is ésszel osztod szét, ahogy a fegyvereket is annak ismeretében választasz, hogy melyik mire jó, akkor 35-ös szinttől hatékonyan és eredményesen tudod az ascalonian catacomb-ot farmolni.
    Ha ezt nem teszed meg, akkor inkább csak kolonc vagy a többiek nyakán.

    Ami a condition build-et illeti, scepter+dagger/staff fegyverekkel, megfelelő skill-ekkel (corruption skillek mint pl blood is power, epidemic), megfelelő traitekkel (Master of Corruption) szerintem alacsony szinten is jó.
    Fontos, az olyan skill sorrend kialakítása, ami maximalizálja a felrakott bleed-ek számát.

    Ugyanakkor nem lehet elmenni a hátránya mellett.
    Ha necroként felraksz 13 bleedet, és egy másik is felrak 13-at, akkor egy bleed törlődik, mivel ebből 25 stack a maximum. Ha mondjuk van valami szuper rotációd, meg plusz duration rúna+kaja és felraksz teszem azt 20 bleed-et, akkor ott még egy kondisnak helye nincs, mert a fele sebzésedet letörli.
    Sok class-nak minor trait az, hogy critical hit bleeding condit rak a target-re. Ha nagy tömeg csapkod egy szörnyet, akkor akaratlanul is folyamatosan felülírják a szuper-giga sebzésű kondijaidat a maguk kis mikroszkópikus kondijával, hogy aztán te ne sebezz semmit se.
    Ezért aztán minél több embert látsz magad körül, annál biztosabb, hogy power build-et szeretnél használni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák