Új hozzászólás Aktív témák

  • donki

    aktív tag

    válasz Louro #6604 üzenetére

    Megpróbálok segíteni.
    Wellomancer build Ezt olvasd el kezdésnek.
    Amit én használok, az ennek egy módosított változata:
    0
    VI,VII
    0,
    V,VIII
    II,III,XI

    A különbség az, hogy így van 3 másodperc stability death shroud aktiváláskor, ami nem sok, de életet menthet.
    Kaja, felszerelés kb ugyanaz.
    Fontos látni, hogy ezzel a build-del semmi védelmed nincs a kondíciók ellen, ezért mind a -40 condi duration kaja (nem olcsó), mind a -condi duraition sigil-ek fontosak.
    Plague form használata: előbb a warhorn 5-öt kell aktiválni, és közben a plague form-ot, ezáltal folyamatosan töltődik a hp-d, kicsit tovább bírod. Tapadj a commanderedre, és a plague form-ban 2-est spammelve vakítsd a tank train-t.
    Amúgy mindig tapadj a commanderedre, több esélyed van túlélni.
    A lootolást a config-ban be lehet állítani úgy, hogy ne egy batyut szedj fel, hanem az egész területet lootolja. Ez megoldja a problémádat.
    Ami az életbenmaradásodat illeti, a zerg-gel élsz, és a zerg-gel halsz. A necro-nak egyáltalán nincs esélye elmenekülni, mert bárki utoléri, és ezzel a build-del 1v1-ben nem vagy erős.
    !!!FONTOS!!!
    Ne próbálj hős lenni!
    Ha a well-eket ledobtad, és plague form hamarosan végetér, azonnal kezd meg a visszavonulást biztonságos területre, a death shroud skilleket nem kell mindenáron ellőni, csak ha biztonságos. A staff-fal fedezed a visszavonulást. Ha te meghalsz, az ellenfél 80%-a MIATTAD rallyzik, és a zerged kipusztul.

Új hozzászólás Aktív témák