Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    válasz ftc #35352 üzenetére

    sajnos akkor bejott a tippem. Van egy barat hazaspar Dunaszerdahely mellett, ok is valami hasonlo "szinvonalas" DSL-el kuzdenek, neha meg egy mezitlabas skype hivashoz sem stabil a vonaluk.

    Ha a 400 tartalmazza a retur repjegyet meg a szallast akkor szerintem rendben van, a szallas meg a kaja viszi a legtobb penzt nekunk is. Intezkedni meg nem nagy vasziszdasz, mert a PPS szamot onkezuleg te is meg tudod szerezni, ill. a Revenue (adohivatal, kincstar)-tol a tax credit igazolas (Form 12A) is meg tudod sajat magad csinalni. Ez egyebkent erosen ajanlott, mivel ha nincs meg meg a 12A, akkor a szokasos 20% koruli szja helyett lehuznak 40%-al. Ezt amugy sem tudod kikerulni, igy az elso 1-2 heti fizudbol tobbet vonnak, ha megfeszulsz, akkor is. Mondjuk amikor kiallitjak neked a TC igazolast, akkor kapsz te is es a munkaltato is egy peldanyt, ha ez megvan neked, akkor odaballagsz a munkaltatohoz es megmondod neki, hogy akkor itt a papir.Ilyenkor kotelesek a kovetkezo fizetessel visszautalni neked az adotobbletedet. Ebbol halistennek sehol nem csinalnak problemat, mivel torvenyileg kotelez.

    Az otthoni euros szamlaval szerintem kitorolheted, nem lesz jo, itt az ir szamlaszamot preferaljak.

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Aktív témák