Új hozzászólás Aktív témák

  • sotetlovag97

    tag

    válasz hentes555 #37375 üzenetére

    Szerintem a 2-3 év tapasztalat itt elég mérvadó. Egy barátom(bár ő járműmérnök) is nemrég tudott sikeresen elhelyezkedni, sok időbe nem telt neki, úgy, hogy pályakezdő, a gyakorlati helyen eltöltött idő az, amit konkrétan számításba tudtak venni. Így is teljesen új programok megtanításával együttesen vették fel. Bérezésben jóval felette kap, mint az említett 250, plusz kafetéria stb..

    Az Audit én hanyagolnám, inkább a hitegetés és a sok körös dolog jellemzi, egy "kisebb" céggel szerintem jobban jársz. (Audi viszonylatában)

    Nem rossz ötlet az ausztriai munka sem, főleg, ha már az ország egyik sarkából a másikba nézzük. Kérdés a nyelvtudás ebben az esetben.

    Győrben és Debrecenben is hasonlóak a lakásárak, környéke válogatja, Győri facebook csoportokat tudom ajánalni ezügyben, jókat ki lehet fogni. Legtöbb új vagy felujított is egész tűrhető áron megy most.

    Viszont tény és való a háborús helyzetet sem szabad figyelmen kívül hagyni, először nézegesd meg az állásajánlatokat, küldd el az önéletrajzod nekik és úgyis felveszik veled a kapcsolatot. Szerintem válogatni is tudsz majd, pozíció és hely szerint is bőven. Megközelíthetőség szempontjából azért elég lényeges lehet a reggeli/délutáni forgalom miatt Győrben.

    [ Szerkesztve ]

    Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…

Új hozzászólás Aktív témák