Új hozzászólás Aktív témák
-
4marul4
tag
Sziasztok, a TP-Link Vigi sorozataval van mar valakinek tapasztalata? Eleg jokat tud a papir/gyari videok szerint, de rendes tesztet meg nem talaltam rola.
https://www.youtube.com/watch?v=0iPQwo8e8Z0 -
4marul4
tag
Köszi a segítséget és bocs a kései válaszért.
Közben átnéztem egy csomó tesztet/leírást; a fórumon ajánlott Reolink kameráknak nincs Smart IR funkciójuk, konkrétan hófehérre ég be a közeledő ember arca. Ez vajon másoknak nem probléma?
Színes kültérihez nincs elég fény.
A TP link kapcsán a disztribútor azt mondta, hogy a kamerák lokálisan is csak akkor elérhetőek az appal/nvr-rel telefonon/okostévén, stb., ha van aktív internet kapcsolat. Ez nekem fura és nagy hiányosságnak tűnik, de nem tudom, tényleg így van-e; eléggé mellélövésnek tűnik.
A Hikvision cuccok mobil appja mennyire használható, az tud lokálisan internet nélkül működni, akár NVR nélkül?
8MP-es, nyolc csatornás NVR-nek egyébként mit ajánlanátok? A POE külön lesz megoldva, azt nem kell tudnia.
Illetve ha szeretném elkerülni, hogy Kínába is közvetítsen, akkor van esetleg valakinek tippje, hogy milyen VPN/tűzfal megoldással lehetne ezt megoldani?
Köszönöm.
-
4marul4
tag
válasz Marci112233 #20986 üzenetére
Milyen csőbe tennéd? (Típus). Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest