Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    válasz FatalEror #29216 üzenetére

    nem.
    ismerős jelenség, elég sok rozsdamentes, (konyhai konyhanyelven kroacél), cuccom van a konyhában.
    régen a vendéglátásban elfogadott volt az alu, most már jópár éve előírás a kroacél.
    a főzés szempontjából hasonló paraméterekkel bír, (azaz majdnem, mert vastagított, hőelsztó talp miatt a modern inoxok emiatt is jobbak), de higéniai szabványok miatt kellett a váltás. meg hát zabáltuk az alumínium oxidot....

    megmunkálás szempontjából katasztrófális.
    biztos rosszabbul vezeti a hőt, akármi a tapizós tapasztalat.
    és piszok drága....

    úgyhogy kis sem próbálom.

    de thx az ötletet.

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák