Új hozzászólás Aktív témák

  • sanzi89

    addikt

    válasz sanzi89 #10457 üzenetére

    Nos, nem jutottam előrébb. Ha valakit érdekel az előzmény kattintson a korábbi kommentemre, amire válaszolok. Fél évig ment a woodoo, hátha megjavul - áramtalanítás bekapcsolás előtt, áramtalanítom folyamatosan, mikor nem használjuk, összes lehetséges program kipróbálása, kiszárítás, stb. - de csak előjön a hiba a Bosch mosogatógépünknél. Régen egyszer-egyszer, most már nem mos el egy adagot se.

    A Bosch szervizpartner keresőjében kikerestem két szervizt itt Békéscsabán, megpróbálok velük jövő hétre lebeszélni egy időpontot. Vannak esetleg tanácsok, hogy mire figyeljek szerelés közben? Gondolom nem fogják elvinni, beépített gépről van szó. Ami biztos, és ragaszkodom hozzá, hogy csak és kizárólag úgy engedem be a házba, hogy garanciát vállal a javítására. 30k-t dobtunk ki két turnusban egy Whirlpool automata mosógépre, mire kihajítottuk és vettünk 60k-ért egy Samsung mosógépet, ami lassan 5 éve vígan üzemel. Ezt akarom elkerülni, ugyanis ismerve a magyar kisvállalkozók/szakik hozzáállását/szakértelmét nem sok reményt látok arra, hogy ezt a mosogatógépet megjavítsák.

    Itt volna a kérdésem második fele, hogy tudtok-e ajánlani valamilyen olcsó - 100k alatt - mosogatógépet, ami nem Whirlpool és Bosch? Semmi extra igény nem volna, a régivel 3-4 év alatt nem mostunk 200 adagot, de működjön normálisan. A Bosch pedig leírta magát egy életre, hiába tolja a marketing dumáját... életre tervezve, na persze. :(((

    "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák