Új hozzászólás Aktív témák

  • blattida

    nagyúr

    válasz attiati #26774 üzenetére

    Indukciósra én a kerámia bevonatost nem ajánlom annyira, mivel az indukciós lapon a legnagyobb a hőingadozás és azon tud lenni a leggyorsabb a hőváltozás, amikre a kerámia bevonat a legérzékenyebb.
    Ahogy Klara_ is jelezte, az edények alján ott vannak az alkalmas főzőfelületek piktogramjai, gyakorlatilag az indukciós szokott "problémás" lenni, mivel az oda is alkalmas edénynek mágnesezhetőnek kell lennie, így például a tiszta alumínium edények kiesnek.

    Klara_
    Egy jó minőségű teflonos edény ugyan annyira tapadásmentes, mint egy kerámia bevonatos, az viszont igaz, hogy kevésbé karc álló, ellenben, ha egy kerámia bevonat láthatóan megsérül, az elég gyorsan használhatatlanná válik a használat közben.

    Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Új hozzászólás Aktív témák