Új hozzászólás Aktív témák

  • lacibacsi

    addikt

    Sziasztok!

    Olvasgatom a fórumot és más fórumokat is, de akárhogy is nézem, a Whirlpool szárítógépekről erősen megoszlanak a vélemények. Sőt, majdnem inkább a negatív vélemények vannak túlsúlyban... Segítsetek már megérteni, hogy mi a túró miatt van ennyi ellenszenv irántuk? Mosógépben jók, ha más nem, akkor a tizenéves, stabilan dolgozó gép mutatja ezt anyukám háztartásában.

    Nézegettem két (árban) középkategóriás szárítót (ezt és ezt)). A paramétereik alapján jónak tűnnek. Ha nem, akkor miért nem? Nehéz tisztítani a kondenz egységet? Ez lehet az egyik eltérés két hőszivattyús gép között, ami fontos, de nekem más nem jut eszembe... Szervizháttér? Azzal nem hiszem, hogy gond lenne, elég jól el van látva kis hazánk...

    Szóval mi igaz ebből a Whirlpool ellenességből. Ha mondtok konkrét okokat, akkor elhiszem azokat, de eddig még sehol nem láttam leírva, hogy konkrétan "ezért" vagy "azért" nem szabad ilyen készüléket venni.

    Ha pedig valaki Whirlpool párti és ismeri a fenti két készüléket, akkor mondjon már róluk valami konkrétumot, főleg az esetleges hibáiról!

    Köszönöm!

    Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Új hozzászólás Aktív témák