Új hozzászólás Aktív témák

  • BB9000

    senior tag

    válasz ЯΞNΞGΔT #35281 üzenetére

    Nálunk most Gorenje mosogatógép van. Nem a kedvenc márkám, de beépíthető kellett és ez volt a legolcsóbb: 75K akcióban.
    Alapjában véve nincs sok gond vele csak néhány apróságok:
    * A felső kosár nagyon lent van. Emiatt a nagyobb edényeket nem tudom alulra betenni, csak felülre. Gondolnánk, hogy mindegy, de nem az, mert a poharakat csak felülre tudom pakolni de ott mindig kevés a hely. Más gépeknél ilyen gond nem volt.
    * Bekapcsoláskor mindig az ECO programra áll rá, 5 ször meg kell nyomnom a programválasztó gombot a normál programhoz. Miért nem tudja megjegyezni az utolsó beállított programot? Bosszantó apróság.
    * Az Eco program a már tiszta edények elöblítésére jó, a piszkos edényeket nem mosogatja el tisztára. Egyszer próbáltuk, azóta sose használtuk. Csak azért kell egy ilyen program a gépbe, hogy megkaphassa az A+ energiaosztályt. Egyébként felesleges. Ez lehet, hogy minden mai gépre igaz.
    * Többször előfordult, hogy az evőeszköztartóból 2 mm-t lelógott egy evőeszköz és emiatt megakadt az alsó forgó kar. Ez más mosogatógépeknél nem jellemző. A felső is nagyon könnyen megakad, ha pl. egy merőkanál szára picit lejjebb kerülne. Nagyon figyelek a pakolásra és minden mosogatás kezdetén ellenőrzöm mindkét forgó kar mozgását. Mindezt azért van így, mert túl közelre tették a forgó karokat a kosarakhoz. 1 mm van csak közöttük. Bosszantó apróság.

    Verdikt: Ha a fenti apró problémákkal együtt tudsz élni, akkor ajánlott vétel, ha nem, akkor inkább a Bosch-t ajánlanám.

Új hozzászólás Aktív témák